Powered By Blogger

vineri, 4 februarie 2011

Personalitate

       In fiecare zi meditez adanc, ... la viata mea, la suportul pe care atarna aceasta , la ceea ce ar trebui sa mai fac pentru a-l intari, la felul cum as putea sa imbunatatesc relatiile de familie, de prietenie, de afaceri, de societate , la... totul!
         Oare..., cati dintre voi faceti asta?! ... 
 Cred ca ... destul de multi! Poate va intrebati zilnic: cu ce ati gresit, sau cu ce nu..., cum ve-ti petrece urmatorii ani din viata voastra , sau cati  vor fi ... cate clipe frumoase ve-ti petrece , ce ar trebui sa mai faceti in plus, fata de ceea ce ati facut deja , sau daca ati facut suficient..! Intrebari.., intrebari si ... iarasi intrebari...
Toata lumea isi doreste o personalitate puternica,  
de ne atins, insa e foarte greu , avand in vedere  toate incercarile vietii, drumurile pietruite sau.. nu , poduri rupte ce trebuiesc cladite pentru a ne continua "drumul" prin viata...!

Niciodata nu-ti compara viata cu a celorlalti. Nu ai nici o idee cum poate fi viata lor !

Asa ca...:

- Evita gandurile negative, sau lucrurile pe care nu le poti controla, investete mai degraba energia in momentul prezent.

- Nu face prea mult. Cunoaste-ti limitele.

- Nu-ti pierde pretioasa ta energie in barfe...

- Viseaza mai des cu ochii deschisi.

- Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce iti trebuie.

- Uita problemele din trecut. Nu le aduce aminte celorlalti de erorile trecutului. Asta o sa distruga fericirea din prezent.

- Viata este prea scurta pentru a o risipi detestand si urand.

- Impaca-te cu trecutul tau, ca sa nu-ti distruga prezentul.

- Nimeni nu are grija de fericirea ta, decat tu insuti...

- Fii constient ca viata este o scoala si ca tu esti aici pentru a invata. Problemele tale..., sau ale celor din preama ta, fac, pur si simplu, parte din programul tau, ele apar si dispar ca ora de algebra, dar lectiile pe care le vei invata sunt pentru toata viata.

- Surade si razi cat mai des posibil...

- Nu trebuie sa castigi fiecare cearta. Accepta ca altii sa nu fie de acord cu tine.

Cat de bine e sa meditam acestor superbe sfaturi...,nu?!

Asa ca... aveti grija de viata voastra caci... este o sansa primita ,chiar daca numai... o singura data pe acest Pamant ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu